Csapatunkba folyamatosan várjuk szakképzett, motivált csapattagok jelentkezését.

Miért érdemes jelentkeznie?

Versenyképes jövedelem

Munkatársaink kiemelkedő erőfeszítéseit versenyképes jövedelemmel honoráljuk.

Pontos elszámolás

A határidőket nem csak megrendelőink, de munkavállalóink felé is szigorúan betartjuk.

Együttműködő csapat

Munkatársaink hatékony csapatot alkotva segítik egymás munkáját.

Folyamatos kommunikáció

Hiszünk benne, hogy a hatékony munkavégzés a pontos, érthető kommunikáción alapul.

Informatikai támogatás

Munkafolyamatainkat a legújabb informatikai eszközökkel igyekszünk támogatni.

Hosszú távú munkalehetőség

Munkatársainkból olyan csapatot építünk, ahol hosszú távon számíthatunk egymásra.

Műszaki és adminisztratív pozíciók

Jelenleg az alábbi adminisztratív és menedzsment jellegű munkakörök betöltésére keresünk új munkatársakat. Jelentkezését a pozíció megjelölésével, valamint az egyes hirdetésekben megadott mellékletekkel együtt a hr@biederbau.hu email címen várjuk:

Amennyiben a fenti pozíciókon kívül más szakterületek iránt is érdeklődik, jelentkezését akkor is szívesen fogadjuk. Ha úgy látjuk, hogy egy Önnek testhezálló pozíció nyílik, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Fizikai munkakörök

Jelenleg az alábbi pozíciókban várjuk új munkavállalók jelentkezését a hr@biederbau.hu email címen:

Fenti pozíciókon kívül is szívesen vesszük érdeklődését. Ha az Ön szakterületének megfelelő munkakörben nyílik betöltetlen pozíció, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Csapatunkat folyamatosan bővítjük új szakemberekkel. Munkatársaink felvételénél nagy hangsúlyt fektetünk a jelentkezők szakmai kvalitásai mellett arra is, hogy a pályázó mennyire képes csapatban dolgozni, mennyire proaktív, illetve munkáját mennyire végzi felelősségteljesen. A fizikai és szellemi állomány esetében minden esetben határozatlan idejű munkaszerződést kötünk, melyben 3 hónap próbaidőt kötünk ki. Munkavállalóinknak bért kizárólag átutalással tudunk fizetni.

Ha szívesen csatlakozna csapatunkhoz akár fizikai, akár adminisztratív, akár menedzsment területen, jelentkezését szívesen fogadjuk a hr@biederbau.hu címen. Ha konkrét, meghirdetett pozícióra jelentkezik, kérjük, hogy annak megnevezését feltétlenül legyen szíves üzenetének tárgyában megadni. Pályázatát abban az esetben is szívesen fogadjuk, ha éppen nincs nyitott pozíciónk, vagy nem egy konkrét munkakörre kíván jelentkezni. Ha úgy látjuk, hogy a későbbiekben az  Ön számára megfelelő munkakör nyílik meg, haladéktalanul értesíteni fogjuk.

HR szolgáltató partnerünk a Legal & Human Control Kft. Az általunk kínált nyitott pozíciók mellett további állásajánlataikat megtalálja weboldalukon. Forduljon hozzájuk bizalommal!