Visegrád, Panoráma sétány

Visegrádon, panorámás környezetben egy szerkezetkész, befejezésre váró szállodaépületet kíván a beruházó korszerű, nagy befogadóképességű, wellness és konferenciaközpontként is üzemelő szállodává alakítani.

Bővebben

Siófok, Erkel Ferenc utca

Siófokon, a parttól mintegy száz méterre található egy jelenleg 3*-os besorolású szálloda, mely jelenleg kizárólag szezonban, tehát májustól szeptemberig üzemel. A beruházó rövidtávú fejlesztési elképzelése szerint a szálló teljes rekonstrukcióra szorul.

Bővebben

Budapest I., Mária tér 1.

Az I. kerületi Várnegyedben, frekventált helyen található kb 90 m2-es földszinti lakásban jelenleg iroda üzemel, a tulajdonos azonban 3 db Airbnb lakást kíván kialakítani a jelenlegi egyetlen nagy ingatlan területén.

Bővebben

Budaörs, Kamaraerdei út 11.

2040 Budaörs Kamaraerdei út 11. szám alatti ingatlanon hét épületet üzemeltet vállalkozásunk. Az épületeket közel 100 %-os kihasználtsággal, bérbeadás útján hasznosítjuk, miközben a tulajdonos fejlesztési igényeinek is eleget teszünk.

Bővebben

Budapest IX., Gyáli út 18-20.

A 1097 Budapest, Gyáli út 18-20 sz. alatti telephely korábban a Magyar Posta majd a Matáv telephelye is volt, mely végül 2016-ban került partnerünk tulajdonába. Az ingatlanon hat épület található, melyek egy részét jelenleg bérbeadás útján hasznosítunk, másik részét irodaként illetve raktárként saját célra használunk. A beruházó rövid- és középtávú tervei szerint három épületen átalakítás, három épületen bontás és újraépítés útján közösségi szállásokat fogunk létrehozni – az egész ingatlanra vonatkozó koncepciótervvel rendelkezésünkre áll. Az első három ütemben az átalakítandó épületeket, a továbbiakban az újépítésű épületeket alakítjuk ki.

Bővebben

Siófok, Semmelweiss utca 2.

Társaságunk Siófokon és Budaörsön üzemeltet dolgozói és közösségi szálláshelyeket Ecostel márkanév alatt. A siófoki, 34 fős közösségi szállás egy üzletház első emeletén található, s egy közös folyosóról közelíthető meg, mely változóan aszfalt-, illetve greslap burkolattal van ellátva. Az ingatlanunk előtti részen kb. 50 m2 greslap burkolat van, mely elég rossz állapotú. A teljes burkolat felbontása, aljzatkiegyenlítés és újraburkolás szükséges.