Visegrád, Panoráma sétány

Visegrádon, panorámás környezetben egy szerkezetkész, befejezésre váró szállodaépületet kíván a beruházó korszerű, nagy befogadóképességű, wellness és konferenciaközpontként is üzemelő szállodává alakítani.

4* Superior szálloda kialakítása

A jelenlegi nagyobbik épület közel nettó 6000 m2, melyet a befektető szeretne tovább növelni és egy kb. 150 szobás szállodát kialakítani. A jogszabályi előírás miatt sok parkolóhelyet kell létesíteni, ezért több szintes mélygarázs építése szükséges. A bővítés, illetve a jelenlegi épület szintráépítése miatt a helyi építési szabályzat módosítására vonatkozó koncepciótervet nyújtottunk be a beruházóval közösen Visegrád város önkormányzata felé. A befektető várakozásai szerint 2021. végére a módosítás jogerőre emelkedik, így 2022. elején megindulhatna az engedélyes és kiviteli tervek elkészítése.

3* szálló kialakítása

A szállodaépülettől 500 méterre található a beruházó egy másik ingatlana is, melyen tervei szerint a szálloda kiszolgáló személyzetét, illetve külsős vendégeket is fogadni képes szállásépületet kíván építtetni. Jelenleg egy statikailag leromlott állapotú épület van az ingatlanon, melynek bontásával megbízott minket. Az új épület a jelenlegi elképzelések szerint egy háromszintes, kb. 50 lakóegységet magába foglaló épület lesz.

 

Melléképület bontása és erősáramú bekötés

Az említett visegrádi kisebbik ingatlanon egy régi, rossz állapotú épület található, melyet a megbízó el kíván bontatni. Első lépésként a bontási-építési munkákhoz szükséges ideiglenes áram igénylését kell megoldanunk. A területnek valaha volt áramellátása, így egy megfelelő kábel van a földben lefektetve. A feladat ennek a kábelnek az újraélesztése, teljeskörű áramszolgáltatóval való egyeztetés lefolytatásával.